Over Kelly

Leuk dat je er bent!

Mijn naam is Kelly Stooker en als geboren 'Seuter' woon ik sinds 2003 in het prachtige Klatering, net boven Beilen in de gemeente Midden Drenthe. Hier heb ik aan huis een professionele praktijk voor orthomoleculaire therapie en voetverzorging. De praktijk is op de begane grond dus ook als je slecht ter been bent prima toegankelijk.
Na het behalen van mijn diploma voetverzorging in 2003 heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van de diabetische en reumatische voet. Ik ben aangesloten bij Provoet (branche organisatie voor pedicures) en Procert (kwaliteitsregister voor pedicures)

Drie jaar geleden ben ik, vanwege eigen goede ervaringen, gaan studeren op het gebied van complementaire geneeskunde. Als eerste heb ik mijn HBO medische basiskennis behaald, daarna electro-acupunctuur, bioresonantie en bachbloesemtherapie. Begin 2017 heb ik de studie 'orthomoleculaire geneeskunde volgens KNPI inzichten' afgerond.
Als je aanvullend verzekerd bent krijgt je het consult deels vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is alleen voor orthomoleculaire geneeskunde, niet voor voetverzorging.

Ik zie je hopelijk snel in mijn praktijk!

CV

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren